VIVIENE

Povestea Noastra

Incepand din anul 2003, VIVIENE este alaturi de clientii sai prin asigurarea si distributia de produse parafarmaceutice, dezinfectanți medicali, recipienți de colectare deșeuri medicale, mobilier medical și a serviciilor de colectare și eliminare finală a deșeurilor medicale, farmaceutice, chimice, veterinare si alimentare. In cei 17 ani de experienta pe piata distributiei de consumabile medicale, am reusit sa oferim clientilor doar produse premium, noi fiind unul dintre cei mai importanti furnizori din zona Moldovei.

Misiunea noastră este să ne menținem în permanența în topul preferințelor clienților nostri, motiv pentru care vă stăm la dispoziție cu o intreaga echipă de profesioniști și vă garantăm calitatea serviciilor noastre pentru ca nivelul de satisfactie al clientilor in urma colaborarii sa fie unul excelent.

Serviciile Noastre

Fiind parteneri premium cu companiile ECOLAB, CHEMSOL, ALPHA, BRIO MEDICAL, G&M 2000 SRL, ROBO IMPORT-EXPORT SRL , avem disponibila pentru dvs o gama impresionanta de consumabile și echipamente medicale, dezinfectanți și detergenți profesionali, produse de cosmetică auto precum și produse de curățenie
01.
Profesionalism
02.
Calitate
03.
Promptitudine

Suportul Performantei Medicale

Echipa Noastra

VIVIENE
Daniel Avatajitei
CEO & Founder