Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site-ului presupune acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea dintre parti.

  1. Drepturi de autor

SC Viviene SRL  detine toate  drepturile  de  proprietate  intelectuala  (drepturile  asupra  bazei  de  date)  privind  marcile  comerciale,  logo-urile  si  toate  celelalte materiale  prezentate in acest site. – aici mai putem pune Viviene garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.viviene.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Viviene SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

  1. Termeni generali

SC Viviene SRL  isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza oricand continutul site-ului, Termenii si conditiile de utilizare, fara o notificare prealabila. De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe site, pot fi modificate de catre societate fara preaviz sau pot contine erori de operare.

  1. Litigii

Orice conflict aparut intre societatea VIVIENE SRL si clienti, se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegerea celor doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti.

  1. Datele personale

Folosind site-ul viviene.ro sunteti de acord ca datele dvs. personale introduse in formularul de inregistrare client, formular contact sau newsletter sa fie procesate de catre societate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre VIVIENE SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata.

Furnizarea datelor personale nu este obligatorie, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Datele din formularul de comanda vor fi folosite doar de VIVIENE  si numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, newslettere periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii), facturare, livrarea comenzilor etc.