Blog Manusi

Blog Manusi

Manusi pentru protectia mainilor – perfecte la nevoie. Sunt consumabile medicale des intalnite in diferite domenii de activitate si au un rol foarte important. Pot fi gasite in foarte multe domenii, multe la care nici nu v-ati gandi. Nu ne referim doar la cele din piele sau lana pentru protectia impotriva frigului :-). Exista manusi medicale, dar si manusi industriale s.a.m.d.

Exista o gama foarte larga, in functie de compozitie, utilitate si industria in care sunt folosite.

De exemplu, manusi vinil sunt cel mai des folosite in industria alimentara, la manevrarea produselor alimentare.
Manusile indeparteaza pericolele si va ajuta sa va desfasurati activitatea. Cand vorbim de manusi medicale, multi doctori prefera manusi nitril atunci cand consulta pacientii. Asta mai ales daca sunt alergici la latex. In lipsa alergiilor, se pot folosi cu mult succes manusi latex. Evident, in salile de operatii, acestea sunt manusi chirurgicale, obligatoriu sterile.

Mănușile din nitril, nepudrate, albastre sunt foarte rezistente la înțepături și rupturi și au o elasticitate medie spre ridicată. Sunt disponibile în mărimi de la XS la L, se mulează perfect pe forma mâinii și asigură confort sporit.

Mănușile din nitril, colorate, sunt ideale: manșeta asigură rularea rapidă și ușoară, materialul este rezistent la puncții. Sunt texturate, ceea ce conferă aderență în medii uscate, dar și umede. De asemenea, permit sensibilitate tactilă.

Mănușile din nitril, antialergice, verzi sunt destinate uzului general, putând fi folosite în diverse industrii. Prezintă căptușeală de bumbac, nu alunecă și sunt ușor de purtat. Sunt disponibile în mărimi de la L la XL, potrivite atat pentru femei, cât și pentru bărbați.

De asemenea, recomandăm înlocuirea produselor pudrate cu cele nepudrate și folosirea mănușilor colorate pentru detectarea rapidă a schimbărilor, precum tăieturi sau înțepături.